Hamile Çekimi ve Biz Alya'yı Beklerken ...

Alya' yı beklerken hamileliğimin son günlerinde hamile çekimi yapmaya karar verdik..
Alya 'ya senden önce senden sonra demek için ,  seni bekliyoruz bak seni beklerken biz demek için , bu özel anları unutmamak için .. 

                                  

Arkadaşım Sevgili Figen Karavaş 'ın her zaman ki güzel bakışıyla şahane kareler yakaladığı gülüp eğlendiğimiz hatta çok güldükçe aman, dikkat, tamam , sakin derken burdan doğumamı gideriz acep diye diye yaptığımız harika bir dış çekim oldu.. 

Baby shower da çok güzel bir hamile elbisesi giymiştim. Bu sefer dış çekim için kot ve beyaz  tişörtle doğal sade bir çekim olsun istedim.
Doğuma tam 10 gün vardı ama tabi biz daha bunu bilmiyorduk  :))) 
Eve yakın 5 dk. mesafe de rast gele bir ağaçlık seçtik. Bornova Evka 3 te şahane ağaçlıklar vardır. . Fotoğraflara mekanın etkisi de mutlaka önemli ama fotoğrafçının bakışı kadar değil. Güzel fotoğraflar daha çok fotoğrafçının göz yeteneği ile bakmasını , görmesini , yakalamasını  iyi bilen bir fotoğrafçı olması ile alakalı diye düşünüyorum.. Ve işte mekan araştırmadan daha önce görmeden Figen bize bakışıyla görüşüyle şahane karelerle harika anılar kazandırdı o gün.. Ne kadar teşekkür etsem azdır .... Gerçekten.. Bakışına , kadrajına sağlık....

Kazasız belasız hatta eğlenerek fotoğraf çekimini atlattık ama son günler de hareketler kısıtlanıyor yürümek bile çok zordu. Bir de erken doğumla süpriz yapan bir bebişiniz olabilir bizim ki gibi. İyi ki daha ertelemeden yapmışız o gün yoksa bu anılar olmayacaktı.. Neyse ki Alya zaman tanıdı bize sağ olsun :))))
O yüzden siz işi şansa bırakmayın ; erkenden, daha rahat hareket ederken yapın hamile çekiminizi. Benim hamileliğimin zorlu geçmesi her an kaybetme korkusu ile son günlere kalmıştı..

Ben kendimi bildim bileli fotoğraf çekmeyi anı biriktirmeyi çok seviyorum. Lisedeyken babamın aldığı fotoğraf makinemle başladı bu sevdam aslında. Hep çantamdaydı. Güzel her anda anı biriktirmek için.. Bol bol çeker hemen tab ettirir filmlerden çoğaltırdım hala durur fotoğraflar itinayla konulmuş albümlerim de..

Yani fotoğraf deyip geçmeyin.. Huzur verir .. Anı biriktirir .. 

İşte biz anılarımıza o gün yenilerini ekledik.
Alya'yı beklemenin en güzel halini , aile olmanın , birlikte olmanın ne güzel olduğunu yaşadık resmettik..
Şimdi baktıkça huzur buluyoruz.. 
Asya .. Aaa ben ne kadar küçükmüşüm :))) diyor..
Ben ... Yaa ne kiloluymuşum tam 90 kiloydum, gıdıma bak , ayaklarım 40 numara olmuştu :)))) ( şükür normale döndüm :D ) diyorum :)))
Uğur ... ellerim karnına kavuşmamıştı :)))  diyor .. (en çok ta orda gülmüştük zaten ... )

Biz seni heyecanla bekledik bebeğim .. 
Gel diye sabırsızlandık.. 
Sen benim minik aşkım bak biz senin için neler yaptık :)))  İyi ki geldin hayatımıza.. iyi ki...
















Baba kız aşkı..


Anne kız aşkı ..



Elden kalp ve ilk göz ağrımız...










Kardeşini heyecanla bekleyen dünya tatlısı abla ASYAM..









Çok yakın da tekrar görüşmek dileğiyle..  Sevgiyle kalın...

Şermin

1 yorum

  1. İstanbul hamilelik fotoğraf çekimi için en çok tercih edilen adres olan Bunny&Boo olarak sizlere kesintisiz hizmet vermeye devam ediyoruz. Hamile bireyler, yaşadıkları zorluklar ile birlikte hayatlarının en güzel, en önemli anlarını ölümsüzleştirmek ister.

    YanıtlaSil